Τσακάλωφ 14, Κολωνάκι, 106 73 Αθήνα, 3ος όρ. – χάρτης | eg@grammenoslegal.gr | Τηλ.: 211 71 500 93

Social Media:

Γραμμένος Ε. Ευστάθιος / Βιογραφικό

Ευστάθιος Ε. Γραμμένος

Δικηγόρος - Εργατολόγος

Απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Σπουδών Εργατικού Δικαίου από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και υποψήφιος Διδάκτωρ Νομικής Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει άριστα την αγγλική και τη γαλλική γλώσσα.

Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, με αποκλειστικούς τομείς δραστηριότητας το Ατομικό και Συλλογικό Εργατικό Δίκαιο, έχει χειριστεί πλήθος υποθέσεων που αφορούν στις εργασιακές σχέσεις μισθωτών και επιχειρήσεων, τόσο σε γνωμοδοτικό όσο και σε δικαστικό επίπεδο.

Από το Σεπτέμβριο του 2016 έως σήμερα είναι εξωτερικός συνεργάτης – καθηγητής στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ο.Π.Α.) διδάσκοντας το μάθημα «ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ» σε στελέχη επιχειρήσεων.

Μέλος στην Ελληνική Εταιρεία του Δικαίου της Εργασίας και της Κοινωνικής Ασφαλίσεως (Ε.Δ.Ε.Κ.Α.) και στην Ένωση Ελλήνων Εργατολόγων.

Έχει συγγράψει πληθώρα άρθρων, τα οποία έχουν δημοσιευθεί σε εφημερίδες, περιοδικά (ελληνικά και διεθνή) και στο διαδίκτυο.

Η ομάδα μας

Συμπληρώστε τη Φόρμα Επικοινωνίας

Υπηρεσία Ταχείας Απάντησης

Εντός 24 ωρών από τη στιγμή που θα έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας, ο διαχειριστής του γραφείου μας κ. Γραμμένος Ευστάθιος θα επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί σας ώστε να λάβει ένα συνοπτικό ιστορικό της υπόθεσής σας και να προγραμματίσει μαζί σας συνάντηση είτε δια ζώσης στα γραφεία μας, είτε εξ αποστάσεως μέσω βιντεοκλήσης. Στη συνάντηση αυτή θα καταγράψουμε το πλήρες ιστορικό της υπόθεσής σας και θα λάβουμε τα διαθέσιμα έγγραφα που έχετε στην κατοχή σας.